QC PHOTOS LEROY VERBEET64

All about
Queer Gym

Queer Gym spreads joy! Door positief met jouw lijf bezig te zijn, kan je de verbinding met jezelf, elkaar en de wereld (her)ontdekken

Queer Gym maakt zich op een zachte manier hard voor een veilige gym omgeving. Hier kan je zijn én ontdekken wie je bent. Queer Gym maken we samen, we bewegen en leren mee met onze community en staan altijd open voor verandering.

Ben ik gym genoeg voor Queer Gym?

Naar de gym gaan is niet alleen voor fitte lijven. Je hoeft niets te doen om je klaar te maken. Je hoeft niet dun, able bodied, gezond of sterk te zijn. Er is geen reden om te veranderen, je hebt geen doel nodig.

Je hoeft geen ervaring met sport te hebben. Je hoeft niet te weten hoe machines, spieren of bewegingen werken. Je mag om hulp vragen. Je mag bewegen zoals jij wilt bewegen. Als dat betekent dat je bepaalde delen van de training overslaat, mag je het idee loslaten dat dat niet genoeg zou zijn. Je hoeft niet sneller, harder of zwaarder te liften. Om in de gym te zijn hoef je niet te winnen, nergens aan voorbij te gaan, je hoeft geen succes te boeken. Je kan deze dingen doen op jouw manier.

We weten dat naar een gym gaan moeilijk kan zijn. Niet alle gyms zijn een veilige plek. Wij geloven dat samen bewegen krachtig kan zijn. Een ruimte maken waar we dat kunnen doen is gebaseerd op samenwerking. Wij zijn zo blij en gemotiveerd om meer mensen te ontmoeten in de gym. Jij bent gym genoeg!
QC PHOTOS LEROY VERBEET55

Queer Gym
In de media

Van het ontstaan tot aan ons werk nu

We hebben ons verhaal al op meerdere plekken mogen doen, neem een kijkje in een greep van verschillende publicaties hieronder:

Zalando, juni 2021

Lees het artikel

Damn Honey, 19 augustus, 2023

Lees het artikel

ELLE Nederland, 2023

Lees het artikel

HUMAN, 22 november 2021

Lees het artikel

Kutmannen, 22 maart 2021

Lees het artikel

HET TEAM VAN QUEER GYM

Al onze bestuursleden en trainers zijn queer en hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied. We zijn onderdeel van de community en weten wat het kan betekenen om een queer lijf te hebben dat zoekt naar een fijne vorm van beweging!

Onze sponsors

zij maken Queer Gym mede mogelijk:

Meer dan een gym

Door en voor de community: events, workshops, dé queer kledingruil, arts&crafts en meer!

Bij Queer Gym gaat onderdeel zijn van de community over meer dan sporten. Maak verbinding met de plek en elkaar op een manier die jou past: je bent welkom om hier te zijn.

Sfeer bij
Queer Gym

Hier mag en wil je zijn!