top of page
QG Boksen Actie 6.jpg
QG Kracht actie 21.jpg

Personal Training

Behoefte aan 1 op 1 training? Dat kan!


Samen kijken we naar jouw doelen en behoeftes en stippelen we de reis uit. Je krijgt een trainingsschema op maat die past bij jouw leven en jouw doelen. Of je nu 1x in de week wilt sporten of iedere dag aan de gewichten wilt hangen. 

Je doelen kunnen samenhangen met toekomstige operaties of juist revalidatie. 
dysforie, zelfvertrouwen, lichamelijke klachten, sportdoelen of in een intieme omgeving je lichaam beter leren kennen. 
De trainingen vinden plaats in Queer Gym tenzij we dit anders beslissen. 

12 sessies

€70,- per sessie

 

24 sessies

€65,- per sessie

 

36 sessies

€55,- per sessie

 

48 sessies

€50,- per sessie

 

 

 

 

Duo training

Kom je liever met een trainingsmaatje? Dat kan ook! In een intake bespreken we jullie wensen en doelen en zetten dit om naar een plan wat hier bij past.
Je deelt samen de prijs van de 1 op 1 training. 

Onze trainers 

Rosa Opstelten 
Boks en vitaliteitscoach 

 

In de personal trainingen van Rosa ligt de focus op het hebben van plezier en het vergroten van positieve lichaamsbeleving. Boksen, oefeningen op kracht en uithoudingsvermogen vormen de basis!

 

Rosa biedt dynamische trainingen waarbij je je lichaam op verschillende manieren leert aanspreken. Zo raak je vertrouwd met wat je lichaam kan en wat goed voor je voelt.

 

Ook als je te maken hebt met langdurige fysieke en/of mentale klachten kan je met Rosa aan de slag. Zij is bekend met trainen binnen een psychosomatische aanpak. Voel je welkom om te vragen naar de mogelijkheden!

QG Boksen Actie 13.jpg
Romy Rockx 
Kracht training 

Voordat je het weet sta je in een diepe squat of doe je met volle overgave een hip thrust. Niet voor die platte buik, maar om kracht en vertrouwen (terug) te vinden in je lijf.

Na 10 jaar ervaring met lesgeven als theaterdocent heeft Romy uit persoonlijke noodzaak Queer Gym opgericht. Om zo goed mogelijk te kunnen coachen heeft hij een personal training opleiding afgerond. Hij geeft nu anderhalf jaar PT aan veel verschillende mensen met verschillende lijven en diverse ervaring (van heel weinig tot veel).


Zijn liefde voor de kracht van het menselijk lichaam; fysiek en mentaal, motiveren hem dit werk te doen. 

Romy's training past zich aan op jouw doelen maar gaan altijd uit van de kwaliteit van het bewegen en het ontwikkelen van een positieve relatie met sport en beweging.


Samen ontdekken we waar jouw grenzen liggen, dagen deze uit maar hebben niet als doel om ze te overschrijden. 


Romy's personal training opleiding is afgerond in juni 2021 bij Milo Education in Amsterdam.

QG Kracht actie 19.jpg
bottom of page