top of page

Personal Training

QG Boksen Actie 6.jpg
QG Kracht actie 21.jpg

Personal Training bij Queer Gym

Bouw aan kracht en plezier in jouw lijf en leven.

 

Ervaar je angst rondom zelf sporten of in groepsverband?
Wil je graag vertrouwen en plezier ( terug)vinden in bewegen ? Vind je het lastig om de tijd te vinden om te trainen? Wil je graag wél onderdeel zijn van de Queer community zonder sociale druk?  Dan kunnen onze trainers bij Queer Gym je helpen zonder dat je tijd en plezier verliest.

 

Onze trainers weten uit eigen ervaring hoe het is om een ingewikkelde relatie te hebben met je lijf en met een sportschool. Als queer persoon heb je veel te maken met negatieve ervaringen rondom je lijf en bewegen. Vanuit deze ervaringen kunnen we je helpen om plezier en kracht te vinden die past bij jouw lijf. Trainen met een personal trainer vergroot de kans dat je ook daadwerkelijk blijft sporten enorm. Je hoeft niet na te denken over wat je gaat doen in de training en het is een stuk lastiger om een training te skippen als je een afspraak hebt. 

 

In een commitment van 3x in de week samen trainen leren we je een veilige, plezierige basis te leggen om sport structureel in je leven te passen. Samen met de trainer kijk je naar de momenten die voor jullie samen passen en diegene stelt na een intake een persoonlijk schema samen gebaseerd op jouw doelen, wensen en mogelijkheden. In een persoonlijke  intake van 60 minuten maken we een uitgebreide analyse van hoe je beweegt en over  hoe jouw leven er op dit moment uitziet. 
Boek je een intake dan ontvang je een gratis sessie t.w.v. €80,-

 

Ons advies is een minimum commitment van 6 maanden omdat die tijd nodig is om een basisvertrouwen tussen jou en de trainer te leggen. 6 maanden is ook minimaal nodig op bewegingsvlak als op het creëren van een gewoonte. 

 

Bij Queer Gym zorgen we ervoor dat jij het eigenaarschap over jouw lijf terug vind zodat je zelfverzekerderer en weerbaarder in het leven staat.
 

voor meer informatie over personal training kan je ons mailen 

Onze trainers 

Rosa Opstelten (zij/die)
Boks en vitaliteitscoach 
Nederlands en Engels
 

In de personal trainingen van Rosa ligt de focus op het hebben van plezier en het vergroten van positieve lichaamsbeleving. Boksen, oefeningen op kracht en uithoudingsvermogen vormen de basis!

 

Rosa biedt dynamische trainingen waarbij je je lichaam op verschillende manieren leert aanspreken. Zo raak je vertrouwd met wat je lichaam kan en wat goed voor je voelt.

 

Ook als je te maken hebt met langdurige fysieke en/of mentale klachten kan je met Rosa aan de slag. Zij is bekend met trainen binnen een psychosomatische aanpak. Voel je welkom om te vragen naar de mogelijkheden!

QG Boksen Actie 13.jpg
Alex Kim Victoria (die/diens)
Crossfit
Personal Training
Papiamentu, Nederlands, English, Spanish

 

Alex-Kim Victoria 

Naast al 6 jaar te werken als Crossfit Trainer, is Alex ook Pre- en Postnatale fitness specialist. Dus of je in verwachting bent of al bevallen, kun je alsnog veilig en effectief door blijven sporten of het sporten weer oppakken.

 

Wat bij Alex centraal staat is het creëren van een veilige plek, zelfvertrouwen en natuurlijk sterker worden!

Het beste uit jezelf halen tijdens de trainingen, aanpassen waar nodig, en meer te doen dan je van te voren had gedacht. Want wij kunnen allemaal meer dan we denken, maar soms is die push wel nodig.

 

Je kan bij Alex terecht voor functionele training; denk aan bewegingen die je dagelijks doet. Daarnaast kracht (& conditie) trainingen, Olympic weightlifting en voor alles omtrent zwangerschap.

Romy Rockx (hij/die)
Kracht training 
Nederlands en Engel
s

Voordat je het weet sta je in een diepe squat of doe je met volle overgave een hip thrust. Niet voor die platte buik, maar om kracht en vertrouwen (terug) te vinden in je lijf.

Na 10 jaar ervaring met lesgeven als theaterdocent heeft Romy uit persoonlijke noodzaak Queer Gym opgericht. Om zo goed mogelijk te kunnen coachen heeft hij een personal training opleiding afgerond. Hij geeft nu anderhalf jaar PT aan veel verschillende mensen met verschillende lijven en diverse ervaring (van heel weinig tot veel).


Zijn liefde voor de kracht van het menselijk lichaam; fysiek en mentaal, motiveren hem dit werk te doen. 

Romy's training past zich aan op jouw doelen maar gaan altijd uit van de kwaliteit van het bewegen en het ontwikkelen van een positieve relatie met sport en beweging.


Samen ontdekken we waar jouw grenzen liggen, dagen deze uit maar hebben niet als doel om ze te overschrijden. 


Romy's personal training opleiding is afgerond in juni 2021 bij Milo Education in Amsterdam.

QG Kracht actie 19.jpg
Lorenzo Capodieci (hij/hem)
Pilates
Personal Training
Italiaans en Engels
 

He focuses on posture and technique towards efficiency in training as well as building a curious approach towards the way your body moves.

One on one or duo Personal Training’s using the Pilates method can support building coordination, mobility and core strength. A PT can also be a way to get more insight in the technique for the Powerhouse group sessions.

But a PT can be a mix of techniques and approaches to movement to fit what you like and what you desire. A part of Pilates he also specialises in Calisthenics, Functional training and Mobility training.

bottom of page