top of page

vr 11 feb

|

Queer Gym

Peer Rope event

Een peer rope event in samenwerking met Queertied. Queer Gym is voor iedereen die in een veilige setting wilt trainen knopen of geknoopt worden om het plezier en vertrouwen (terug) te vinden in je lijf en in bewegen.

Registration is Closed
See other events
Peer Rope event
Peer Rope event

Tijd en locatie

11 feb 2022 19:00 – 23:00 CET

Queer Gym, Zoutziedersstraat 20, 3026 EL Rotterdam, Netherlands

Gasten

Over het evenement

Hoe ziet de Queer Peer Rope eruit?

Bij een peer rope is het idee dat iedereen met touw kan experimenteren en oefenen, op hun eigen niveau, en men van elkaar kan leren. Dit kan zowel alleen, als met een vaste (knoop)partner, als met iemand die je op de peer rope ontmoet. Alle vormen van bondage worden aangemoedigd, van jezelf knopen, tot oefenen op je partner vanaf een tutorial van een boek of filmpje (of uitleg van een mede-bezoeker natuurlijk), van grondwerk tot suspensions.

We beginnen de avond om 19uur met een yoga-les om op te warmen en goed in je lijf te komen. Mocht dit niet je ding zijn, mag je dit ook overslaan, natuurlijk. Daarna begint de peer rope, en als je daar interesse in hebt, is er een korte workshop voor beginners met de basics over veiligheid en wat knopen waar je daarna zelf mee aan de slag kan.

De locatie is in een kleine gymzaal, op ongeveer een kwartier met het OV vanaf Rotterdam CS. We kunnen de klassieke houten klimrekken aan de wand gebruiken, en de plek waar ringen hangen zijn geschikt voor suspensions. Als je je vloer-werk niet direct op de vloer wil doen, zijn er yogamatjes aanwezig.

Er is koffie, thee en frisdrank te koop voor een klein bedrag; neem vooral zelf wat chocola of suiker mee als je denkt daar behoefte aan te hebben.

Verder ziet de avond er als volgt uit:

19:00-19:45 rope focused yoga-les

20:00 Start Peer Rope

20:00-20:45 Basics voor touw-beginners

23:00 Einde Peer Rope 

Tickets

 • Peer Rope Event

  Dit ticket geeft je toegang tot het peer robe event bij Queer Gym Start: 20.30 -23.00

  € 10,00
  +€ 0,25 servicekosten
 • Peer Rope Event + introduction

  Dit ticket geeft je toegang tot het peer rope event @ Queer Gym inclusief een beginners introductie van 30 minuten. 20.00 -20.30

  € 15,00
  +€ 0,38 servicekosten
 • Peer rope event + yoga + intro

  This ticket includes the event, the introduction and the yoga class The class starts at 19.00

  € 20,00
  +€ 0,50 servicekosten
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page