top of page

vr 05 nov

|

Queer Gym

Peer Rope event

Een peer rope event in samenwerking met Queer Rope Rotterdam. Queer Gym is voor iedereen die in een veilige setting wilt trainen knopen of geknoopt worden om het plezier en vertrouwen (terug) te vinden in je lijf en in bewegen.

Registration is Closed
See other events
Peer Rope event
Peer Rope event

Tijd en locatie

05 nov 2021 20:30 – 23:00

Queer Gym, Zoutziedersstraat 20, 3026 EL Rotterdam, Netherlands

Gasten

Over het evenement

Regels en richtlijnen
 1. We accepteren geen homofobie, transmisia, racisme, validisme, body-shaming. Zeg maar, alles wat ingaat tegen het creëren van een safe(r) space voor onze doelgroep(link naar “voor wie is queer peer rope”). Als je gedrag binnen of buiten de peer rope deze veiligheid in gevaar brengt, kun je worden uitgesloten van deelname aan de events
 2. Voel je je onprettig of onveilig vanwege gedrag van een andere bezoeker? Kom dan naar een van de organisatoren, ook als er niks concreets gebeurd is. We zullen dan die persoon extra in de gaten houden, en/of direct actie ondernemen (zoals een gesprek met de ander). We zullen hier altijd discreet mee omgaan.
 3. Een peer rope is een plek om van elkaar te leren. Er is geen workshopleider, hoofddocent, mensen die het automatisch beter weten dan anderen (en dit geldt ook voor de organisatoren ;)). Er zijn wel mensen met meer ervaring, en mensen die het misschien tof vinden anderen te helpen. Zorg dat je je bewust bent van wat je weet en niet weet, en wees nooit bang anderen om hulp te vragen (en eventueel gracieus een “nee” te accepteren als de ander daar even geen ruimte voor heeft).
 4. Consent is een groot goed. Doe geen dingen met een ander voor je hier actief en enthousiast consent voor hebt gekregen, of dat een andere vorm van consent (zoals blanket consent, CNC) is afgesproken.
 5. Draag waar je je comfortabel bij voelt. Naakt is okay. Zorg wel dat je vanille gekleed binnenkomt en weer weggaat.
 6. Seksuele handelingen of uitgebreid bdsm spel zijn niet toegestaan. Tuurlijk is een tik hier en daar of gebruik van een crotch rope geen probleem, maar hou het enigszins PG-13.
 7. We kunnen in verband met hygiëne en kosten geen “leen-touw” aanbieden. Zorg dus dat je eigen touwen mee hebt. Eventueel is er een kleine voorraad touw van @Niet-Lief te koop.
 8. Daarnaast: zorg dat je een rescuehook of safety scissors bij je hebt.
 9. Foto’s van je eigen werk maken mag; zorg wel dat je ook hier consent voor hebt, en dat er geen anderen op de foto staan.
 10. Omdat we bij elkaar uitleggen mogelijk dicht bij elkaar komen maken wij gebruik van de corona check app. Desalniettemin vragen wij onze gasten in principe afstand te houden en alleen met wederzijdse toestemming dicht bij te komen / elkaar aan te raken.

Tickets

 • Peer Rope Event

  Dit ticket geeft je toegang tot het peer robe event bij Queer Gym Start: 20.30 -23.00

  € 10,00
  +€ 0,25 servicekosten
 • Peer Rope Event + introduction

  Dit ticket geeft je toegang tot het peer robe event @ Queer Gym inclusief een beginners introductie van 30 minuten. 20.00 -20.30

  € 15,00
  +€ 0,38 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page